Despre noi

Înființată ca o necesitate a cerințelor pieții, vine în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră, printr-un înalt profesionalism, menit să satisfacă cerințele și celor mai exigenți cursanți prin dotarea pe care o punem la dispoziție. Autovehiculele pe care școala le deține sunt în permanență curate și bine îngrijite, mereu într-o perfectă stare de funcționare, oferind astfel tot confortul de care aveți nevoie.
INSTRUCTORII care vă vor învăța și evalua sunt foarte bine pregătiți, selectați cu mare atenție, veți avea tot sprijinul lor pentru învățarea și aprofundarea cât mai temeinică a tuturor cunoștințelor necesare pentru obținerea permisului de conducere mult dorit.

Astfel vin în întâmpinarea dumneavoastră cu programe specifice în funcție de fiecare categorie în parte a Școlii de Șoferi pentru care optați, respectiv: A, B, C, C+E și D. Experiența noastră în domeniu, (școala fiind înființată în 1998) vă facilitează atât învățarea teoretică, prin intermediul sălilor de curs proprii foarte bine dotate, cât și practica, prin intermediul instructorilor cu o vastă experiență în lucrul cu oamenii. În cât mai puține cuvinte putem spune că rezultatele ne recomandă, cu noi condusul devine mai ușor.

Spot publicitar Scoala de soferi SOFT DRIVE


Ca o noutate în domeniu acum veți putea să vă evaluați singur, de acasă, de la serviciu sau oriunde vă aflați, în privința evoluției nivelului de cunoștințe acumulate în domeniul auto și legislației rutiere. Totul va fi sub controlul și îndrumarea noastră. Veți ști exact care sunt punctele tari ale dumneavoastră și care sunt cele slabe. Baza de date va fi permanent la dispoziția dumneavoastră. Veți putea să dovediți părinților, soțului sau soției, prietenilor, șefului și nu în cele din urmă instructorului dumneavoastră unde vă aflați cu nivelul de cunoștințe. În acest mod veți ști exact când sunteti apt să vă prezentați la examenul organizat pentru acordarea permisului de conducere.

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *